Sketchwalk 1: Poblenou/El Clot, 9 de juny (matí)

El punt inicial i final d’aquest Sketchwalk 1 està ubicat a les grades del darrera del Museu del Disseny DHUB, on, a partir de les 10:30h, repartirem les acreditacions per identificar-nos i a les 13:30h ens retrobarem per fer la foto final de grup.

A la botiga Artcants (ubicada dins del recinte dels Encants) hi haurà exposició i venda de llibres d’ Urban Sketching, molts d’ells autoeditats.

Artcants també farà un sorteig de diversos lots de material entre totes les persones que portin l’acreditació com participants a l’activitat i facin alguna compra així com diversos descomptes i ofertes.

Punt trobada: Grades darrera DHUB 10:30h, al costat del llac.

Punts d’interès:

  • Clariana: Gran espai verd davant del DHUB amb vistes a l’entorn i a la Sagrada Família.
  • Encants: Mercat d’oportunitats en un edifici força nou i atractiu amb la cobert interior de mirall. Visita i dibuix recomenable. Dins hi ha la botiga de material d’art Artcants que tindrà venta i exposició de llibres d’sketching autoeditats i publicats per editorials. També farà un sorteig de material entre els participants que hi comprin i ofereix descompes i ofertes especials per la trobada.
  • Cases baixes del Carrer del Clot: Conjunt format per 18 cases, de l’any 1837 que inicialment van servir com habitatges per a artesans i menestrals i que s’han conservat intactes.
  • Entorn DHUB i Torre Glòries: Vistes i skyline de les noves construccions del barri.
  • Cafeteria DHUB de 9:30 a 11:00h Trobada amb  @barcelona_sketchbreakfast

Foto de grup:

Grades darrera DHUB, 13:30h

Inscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *