Sketchwalk 4: Catedral, 10 juny (tarda)

 

El punt d’inici de l’Sketchwalk 4 serà a la plaça de la Catedral les 16:00h i el punt final a les 20:00h al costat de la entrada del MACBA.

Aquest Sketchwalk 4 està ubicat principalment als entorns de la Catedral de Barcelona al mig del Barri Gòtic a Ciutat Vella. Aquests dies es celebra a Barcelona L’ou com balla Corpus 2023 i hi haurà “ou com balla” i catifes florals ubicades a La Catedral, a la Casa de L’Ardiaca i al Verger del Museu Marés entre molts altres llocs.

Programa l’Ou com Balla

A les 20:00h ens trobarem al costat de la entrada del MACBA.

Alli hi haurà un espai on podrem fer xapes i al Laie MACBA Store, hi haurà una  mostra i venda de llibres d’Urban Sketching amb un 5% de descompte pels participants del BCN10anys.  També disposarem d’entrada gratuïta al museu. Però tot TANCA A LES 20h. 

Punt de trobada:

Catedral 16h

Punts interès:

Foto de grup:

MACBA 20h 

Inscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *