Sketchwalk 3: MACBA/Raval, 10 juny (tarda)

 

El punt d’inici i final de l’Sketchwalk 3 serà a les 16h i les 20:00h al costat de la entrada del MACBA. Dins de l’aula 0 (HUB BCN10anys), hi haurà un espai on es podran fer xapes. Al costat, a la llibreria MACBA Store LAIE,  hi haurà una mostra i venda de llibres d’Urbansketching amb un 5% de descompte pels participantsTambé hi haurà entrada gratuïta al museu.

Aquest Sketchwalk 3 està ubicat principalment als entorns dels museus MACBA, CCCB i l’Antic Hospital de la Santa Creu on es troben els Jardins Rubió i LLuch (aquells dies es celebra l’Ou com balla Corpus 2023 i hi haurà catifes florals

A l’arribar al  MACBA en el punt d’acreditació,  caldrà signar un full de permís de drets d’imatge  (un equip de filmació del museu realitzarà un reportatge de l’esdeveniment)

Punt de trobada:

MACBA 16h

Punts interès:

  • Plaça dels Àngels (MACBA)
  • Plaça de Joan Coromines (CCCB)
  • Recinte Antic Hospital Santa Creu
  • Jardins de Rubió i Lluch

Foto de grup:
Entrada MACBA 20:00h

Inscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *