És artista, professor i autor guardonat amb dos premis internacionals. La seva experiència professional es troba en els àmbits de la creació i la docència. Des de l’any 2012 no ha deixat d’impartir cursos i tallers a una gran varietat d’alumnes, de diferents edats i orígens, ja sigui a la seva ciutat natal, Barcelona, o a Chicago, Santo Domingo, Bonn, Lisboa, Màlaga, Sevilla, Cadis, Bristol, Oxford, València, Berlin, Àmsterdam i moltes més.
Ha publicat 6 llibres, tots ells sempre amb la voluntat d’explicar històries i mostrar llocs, ciutats i persones, des de punts de vista diferents.
Pertany a l’associació d’Urban Sketchers Barcelona com a soci fundador, però abans d’això va organitzar, l’any 2013, el 4rt simposi mundial d’ Urban Sketchers a Barcelona. Des de llavors aquest moviment s’ha multiplicat per tots els territoris i ciutats del món.

Preu: 72€ cada taller. Descompte del 15% per 2 tallers (codi: BCN10-2WORKSHOPS)

Idiomes: Català, Castellà i Anglès

Explicant històries a través del dibuix

Taller matí: W9 (M)
9:30h. Punt de trobada per a recollir material: MACBA
de 10h a 13h. Taller: Jardins de Càndida Pérez
20h Foto final de tots els tallers: MACBA

Patrocinadors:

Fa uns anys, mentre dibuixava al pati de casa la seva mare, es va adonar que hi havia un roure que estava creixent espontàniament en el test d’una altra planta. Ningú ho havia notat abans i va ser gràcies al seu dibuix que se’n van adonar. Moltes vegades estem mirant però simplement deixem que la nostra mirada es desviï. Amb el dibuix, aquesta mirada es torna atenta, però necessita ser entrenada.
L’objectiu d’aquest taller és fer-nos conscients de com podem veure i observar de manera atenta però, al mateix temps, podem agregar i mostrar el que ens interessa per poder explicar les nostres pròpies històries.
L’ Urban Sketching no és només dibuixar si no també explicar històries, narrar i fer sentir la nostra veu. És tornar a fer coses per nosaltres mateixos, documentar, reflexionar i pensar.

 

Inscripció