Té formació com a Dissenyadora Gràfica a IDEP Escola Superior de Disseny i a l’Escola Superior de Disseny Llotja de Barcelona.
Va fundar el seu propi estudi a Barcelona prestant serveis de disseny gràfic a editorials i agències d’Espanya com RBA, Planeta, National Geographic o Salvat.
Sempre va tenir un projecte d’il·lustració entre mans alhora que va continuar pintant amb els seus olis i gouache en el seu temps lliure. Era la seva veritable passió i finalment va decidir dedicar-s’hi a temps complet.
Quan va conèixer els Urban Sketchers, se li van obrir nous camins i nous llenguatges, així com l’oportunitat de viatjar, fer tallers, conferències arreu del món i també conèixer gent meravellosa.
Li encanten totes les tècniques: tinta xinesa, oli, aquarel·la i llapis de colors, tot i que és coneguda pels seus dibuixos i tallers amb gouache i pintura acrílica.
Ha realitzat tallers internacionals a Chicago, Brighton, Palo Alto, Madrid, Porto, Lisboa, Toscana, Berna, Porto, San Francisco, Màlaga, Nova York, Santiago de Compostel·la, Illa de la Reunió i d’altres. També ha estat directora del festival d’il·lustració “Compostela Ilustrada” a Santiago de Compostel·la.

Preu: 72€ cada taller. Descompte del 15% per 2 tallers (codi: BCN10-2WORKSHOPS)

Idiomes: Català, Castellà i Anglès


Barcelona, brillant i viva

Taller tarda: W10 (T)
15:30h. Punt de trobada per a recollir material:MACBA
de 16h a 19h. Taller: MACBA
20h Foto final de tots els tallers: MACBA

Patrocinadors:

Barcelona és la seva ciutat i li encanta. A l’estiu, el barri Gòtic s’omple de vida i colors que es poden capturar amb l’alegria de l’ambient. En aquest taller descobrirem com recuperar l’essència del sabor barceloní a l’estiu, utilitzant tècniques de mixed media per crear esbossos animats, captant el moviment de la gent i la meravellosa arquitectura de la ciutat.
Ens centrarem en el color “no local” només utilitzant una paleta de colors reduïda i viva que combina formes i línies de colors amb diferents tipus de materials: llapis de colors, llapis neocolor, llapis de grafit, retoladors… així com també algunes peces de collage. Practicarem també alguns aspectes de lectura visual i punts d’interès (elements urbans, persones, etc.).

Material:

  • Llibreta o paper A4 de textura fina (hot pressed)
  • Neocolor i pastels: rosa, blau, taronja, groc i blanc
  • Llapis de colors tipus Polychromos or Luminance (recomanable que coincideixin amb els colors de gouache): ocre, taronja, turquesa, negre.
  • Un pinzell d’aigua (dos o tres mides)
  • Retoladors POSCA o retoladors de diferents colors, preferentment de colors brillants o fluor
  • Altres materials: barres de gouache, gelatos (ceres aquarel·lables)
  • Tisores petites
  • Cola de barra
  • Hi haurà paper de colors i amb textures per als participants.

Inscripció