Luis Ruiz Padrón és doctor arquitecte per la Universitat de Sevilla i professor del Departament d’Art i Arquitectura de la Universitat de Màlaga. Es fundador del grup Urban Sketchers Málaga, president de l’Associació cultural Malagráfica i ha impartit nombrosos tallers, cursos i conferències relacionades amb el dibuix urbà a diverses ciutats del món.
Dibuixant compulsiu, les seves llibretes transmeten tant els seus viatges com la vida quotidiana i han acabat formant part de diversos llibres. Des de 2016 fins el 2022 va col·laborar setmanalment amb el diari SUR de Málaga, fent una popular crònica dibuixada i escrita d’aquesta ciutat titulada “Málaga a trazos”.

Preu: 72€ cada taller. Descompte del 15% per 2 tallers (codi: BCN10-2WORKSHOPS)

Idiomes: Castellà i Anglès

El nostre company de fatigues

Taller matí: W4 (M)
9:30h. Punt de trobada per a recollir material:Recinte Modernista de Sant Pau
de 10h a 13h. Taller: Recinte Modernista de Sant Pau
Taller tarda: W4 (T)
15:30h. Punt de trobada per a recollir material: Fundació Tàpies
de 16h a 19h. Taller: Fundació Tàpies
20h Foto final de tots els tallers: MACBA

Patrocinadors:

Paul Klee es referia a l’edifici com al “nostre company de fatigues” perquè l’arquitectura urbana és l’entorn en el qual es desenvolupa l’activitat quotidiana de l’ésser humà.
En aquest taller proposarem pautes i consells per tal de representar la relació a dues bandes entre l’arquitectura i la vida als carrers, assajant alguns dels principis perceptius de l’escola de la Gestalt.
Per tal d’aconseguir-ho, aprofitarem la circumstància que aquest any se celebra el centenari de la mort de l’arquitecte barcelonès Lluís Domènech i Montaner, un dels màxims representants del moviment modernista català. La seva obra construida servirà com a ubicació del taller.
Treballarem principalment la línia, per tant el material bàsic per a treballar serà la ploma o el retolador calibrat. Uns tocs posteriors amb aquarel·la amb una paleta reduïda completaran l’exercici plantejat.

 

Inscripció