Lis Watkins és una artista, il·lustradora professional que viu a Londres, especialitzada en el dibuix in situ, la il·lustració de viatges i els mapes dibuixats a mà. És també membre de la comunitat internacional d’Urban Sketchers i col·laboradora habitual dels esdeveniments que organitza el grup d’Urban Sketchers London.

Preu: 72€ cada taller. Descompte del 15% per 2 tallers (codi: BCN10-2WORKSHOPS)

Idiomes: Anglès (els tallers disposaran de traductors)

Grans formes i detalls amb línia

Taller matí: W6 (M)
9:30h. Punt de trobada per a recollir material:Recinte Modernista de Sant Pau
de 10h a 13h. Taller: Recinte Modernista de Sant Pau
Taller tarda: W6 (T)
15:30h. Punt de trobada per a recollir material: MACBA
de 16h a 19h. Taller: MACBA
20h Foto final de tots els tallers: MACBA

Patrocinadors:

En aquest taller aprendrem a construir un dibuix utilitzant àrees de color, detall fet amb línia i espai en blanc. Tenint present la filosofia del “menys és més”, la proposta serà de ser economicistes i precisos amb les línies, fent que cadascuna compti per tal de crear la imatge final.

Moltes vegades, quan es dibuixa, la vista que tenim davant pot ser complexa i saber per on començar pot semblar intimidant. Començar amb el mínim fent servir grans formes fetes amb aquarel·la ajuda a construir un dibuix de manera ràpida.

No hi ha una manera correcta o incorrecta de dibuixar i les diferents tècniques només són eines potencials que es poden afegir a les que ja utilitzem habitualment.

 

Inscripció