Jenny Adam és una dissenyadora de producte convertida en Il·lustradora amb seu a Hamburg, Alemanya. Mentre estudiava a Barcelona, va descobrir Urban Sketchers i des de llavors ha gaudit dibuixant in situ
Després de cofundar USk Rhein-Main el 2013, va ajudar a organitzar la primera reunió nacional d’Alemanya USk el 2015. Actualment se centra en la creació d’il·lustracions atrevides i animades amb un sentit dinàmic del color. Jenny continua compartint el seu enfocament artístic a través de tallers i exposicions per tot Europa.

Preu: 72€ cada taller. Descompte del 15% per 2 tallers (codi: BCN10-2WORKSHOPS)

Idiomes: Castellà, Anglès i Alemany (els tallers disposaran de traductors)

Colorscapes

Taller matí: W1 (M)
9:30h. Punt de trobada per recollir material: Santa Maria del Mar
de 10h a 13h. Santa Maria del Mar
Taller tarda: W1 (T)
15:30h. Punt de trobada per recollir material: MACBA
de 16h a 19h. Taller: Carrer Ferlandina
20h Foto final de tots els tallers: MACBA

Patrocinadors:

En aquest taller experimental amb tècniques mixtes aprendràs a jugar amb els conceptes de color, espai i formes.
Un enfocament lliure del color pot ser molt alliberador: utilitzar-lo per millorar l’estat d’ànim en lloc de representar exactament el que veiem fa dibuixos impactants.
Els exercicis lúdics ens ajuden a descobrir combinacions de colors, a més a més d’explorar diferents mitjans com marcadors i llapis de colors. També aprendrem a simplificar una escena complexa en blocs de formes. Representar un espai urbà no només de la manera que el veiem, sinó també com el sentim, és un dels objectius principals d’aquest taller.

Material:
Materials d’sketching habituals, aquarel·les, paper, retoladors i ploma. Personalment treballo molt amb retoladors i marcadors acrílics perquè m’ajuden a simplificar escenes i crear textura. Si t’agradaria provar-ho, porta’n!

 

 

Inscripció