Inma Serrano compagina la docència del dibuix amb diversos projectes com a il·lustradora col·laborant de forma habitual a la premsa així com il·lustrant novel·les, contes, poesia i tot el que se li presenti.
El seu interès pel dibuix se centra a captar la vida quotidiana de la gent a la ciutat. Els seus diaris gràfics i quaderns de ciutats han viatjat formant part d’exposicions a Itàlia, França, Portugal o Anglaterra.
En el camp de la il·lustració ha treballat per a publicacions amb diferents editorials com Gustavo Gili, Yacaré, Tinta Blanca, Planeta o Renacimiento. En la seva tasca d’educadora ha impartit tallers de dibuix al carrer per tot el món.

Preu: 72€ cada taller. Descompte del 15% per 2 tallers (codi: BCN10-2WORKSHOPS)

Idiomes: Castellà i Anglès

La ciutat crema

Taller matí: W5 (M)
9:30h. Punt de trobada per a recollir material: Plaça Reial
de 10h a 13h. Plaça Reial

Taller tarda: W5 (T)
15:30h. Punt de trobada per a recollir material: MACBA
de 16h a 19h. Taller: Plaça Reial
20h Foto final de tots els tallers: MACBA

Patrocinadors:

El dia a dia a les ciutats va lligada al no parar, a l’anar d’aquí cap allà, és un diàleg constant entre l’arquitectura i el paisatge humà que l’habita.
Un estudi previ de les sensacions i dels ritmes que defineixen l’escena pot influir en el resultat final del dibuix.
En aquest taller estudiarem la representació d’allò que ens envolta atrevint-nos a experimentar amb altres formes de representar l’espai -més enllà de les normes de la perspectiva tradicional- amb la intenció de distorsionar, suggerir, moure i adequar els nostres dibuixos a una percepció més personal i subjectiva de l’entorn.
El dibuix en directe, com el jazz, té com a base una secció rítmica fixa que anem canviant de manera gradual introduint noves notes, deixant-nos portar per la improvisació i per la imaginació, fent-nos descobrir nous camins d’expressió.
Aquests repte és, a més a més, l’eina més poderosa del dibuix “in situ”: tot pot canviar en qüestió de segons i nosaltres som allà per a dibuixar-ho.
A través de diverses propostes d’exercicis, mirarem de buscar com definir amb el nostres traços aspectes com la sensació d’espai, el constant moviment, el pas del temps o la vida.

Material:

  • Llibreta A5 (paper aquarel·la, no cal que sigui massa gruixut)
  • Aquarel·les
  • Pinzell d’aigua
  • Pinzell amb tinta negra o algun altre color
  • Estris de dibuix: retolador calibrat, bolígraf, llapis o ploma
  • Llapis de colors
  • Qualsevol altre eina per dibuixar que es vulgui provar.

 
Inscripció