Va estudiar art a Quimper, després París i més tard a Nova York. Va passar uns anys treballant com a dissenyador gràfic, pensant en convertir-se en il·lustrador, cosa que, finalment, va fer.
Ha fet pel·lícules d’animació, còmics, il·lustracions de reportatge, només il·lustració, esbossos, autoedició, esbossos de nou. Aquesta feina de vegades és molt diversa tot i que, alguns dies, és exactament el contrari. Sovint viatja lluny, però també passa temps assegut al seu estudi.Preu: 72€ cada taller. Descompte del 15% per 2 tallers (codi: BCN10-2WORKSHOPS)

Idiomes: Francès (els tallers disposaran de traductors)

Dibuixant la vida de la ciutat: quiet i en moviment

Taller matí: W3 (M)
9:30h. Punt de trobada per a recollir material: Parc de la Ciutadella
de 10h a 13h. Taller: Parc de la Ciutadella
Taller tarda: W3 (T)
15:30h. Punt de trobada per a recollir material: MACBA
de 16h a 19h. Taller: MACBA
20h Foto final de tots els tallers: MACBA

Patrocinadors:

En aquest taller utilitzarem pintura i/o tintes directament per tal de dibuixar escenes urbanes: espais i moviment de persones.
Ens centrarem en l’ús del color, el contrast i el moviment. Triarem una paleta que ens ajudi a aconseguir tota una escena amb fons i figures.
Els colors poden ser poc realistes i potents, o al contrari, plens de matisos. Veurem com els contrastos, les tonalitats i les llums ens ajuden a aconseguir una composició consistent. La gent en moviment es simplificarà ja que aporta vida i sorpresa al resultat.

Inscripció