Va estudiar arquitectura i té un doctorat en Dibuix Arquitectònic. Viu a Nàpols i treballa com a il·lustradora principalment fent reportatges, mapes i periodisme il·lustrat. Des del 2015 és columnista visual a la revista italiana de viatges “DOVE” (Rizzoli-Corriere della Sera). La seva activitat preferida dibuixar, informar de llocs i de l’activitat de la gent en directe.

Col·labora amb Urban Sketchers des dels seus inicis, ha estat instructora en diversos simposis d’Urban Sketchers a tot el món i ha organitzat molts tallers de sketching tant a Itàlia com a l’estranger. Els quaderns d’sketching de la Simo han estat inclosos en moltes exposicions internacionals i i han estat publicats en diverses col·leccions.

Preu: 72€ cada taller. Descompte del 15% per 2 tallers (codi: BCN10-2WORKSHOPS)

Idiomes: Anglès i Italià (els tallers disposaran de traductors)

Cares Carrers: la llibreta com a instrument per escoltar

Taller matí: W2 (M)
9:30h. Punt de trobada per recollir material: Plaça Reial
de 10h a 13h. Taller: Plaça Reial
Taller tarda: W2 (T)
15:30h. Punt de trobada per recollir material: MACBA
de 16h a 19h. Taller: MACBA
20h Foto final de tots els tallers: MACBA

Patrocinadors:

El que més m’agrada d’aprofitar la ubicació és la interacció amb la gent. De vegades passa espontàniament, altres vegades ho busco, preguntant coses a desconeguts. Tots experimentem com a la gent li encanta aturar-se i veure algú que està dibuixant. Aquest és el nostre passaport per parlar amb ells! .
Sostenir un quadern d’esbossos és una eina molt potent però suau i respectuosa per relacionar-se amb les persones. Basant-nos en un carrer o una plaça concorreguts de Barcelona com si es tractés d’un escenari o d’un plató de cinema, podem treballar en equip per entrevistar aquells a qui no els importarà aturar-se breument. També podem establir un “lloc d’entrevista” per a aquells que acceptin ser dibuixats i entrevistats.
Com a alternativa, es pot escoltar una conversa entre dues o més persones i descriure una escena de grup. Incloure les paraules als dibuixos, utilitzant globus com en els còmics o en el lateral del dibuix. No ets tu qui està explicant la història, només l’estàs escoltant i documentant.

 

 

Inscripció